Over Iris

De trainingen worden verzorgd door mij, Iris Hartong. Ik ben een universitair geschoolde pedagoog en heb een aantal jaren zelf in de kinderopvang gewerkt.

 

Ik werk als zelfstandige en als freelance trainer voor verscheidene opdrachtgevers, waaronder het Nederlands Jeugdinstituut. Hier heb ik ook train-de trainer bijeenkomsten verzorgd.

 

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als docent en trainer. Zo heb ik o.a. trainingen verzorgd voor het Pedagogium in Amsterdam en heb een aantal jaar onderwijs ontwikkeld en verzorgd voor de opleiding Pedagogiek op Hogeschool Windesheim. Ook heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen en evalueren van een methodiek gericht op ontwikkelingsstimulering bij peuters in de kinderopvang (Bink Kinderopvang).

Op mijn LinkedIn profiel is meer informatie te vinden over mijn opleiding en werkervaring.

 

Tijdens de trainingen vind ik het belangrijk om een goede sfeer te creëren. Net als bij het werken en in het contact met kinderen, zie ik het bieden van veiligheid en passende uitdaging als voorwaarden om tot ontwikkeling te komen.

 

De trainingen zijn altijd afgestemd op de specifieke doelgroep en zijn praktijkgericht. Mede dankzij de voorbeelden uit de praktijk die cursisten aandragen, kan er met elkaar een passende leeromgeving gecreëerd worden waarin de geleerde kennis en vaardigheden ook toepasbaar worden.

 

Een aantal reacties van cursisten over mij als trainer:

Enthousiast, actief, zoekt afstemming, speelt goed in op de groep, zorgt voor afwisseling theorie/praktijk, prettig om naar te luisteren, voelt de groep goed aan, prettig persoon, legt duidelijk uit, luistert goed.

 

Waarden van mij binnen de trainingen zijn:

  • veiligheid
  • (zelf)vertrouwen
  • bewustzijn, zelfkennis en zelfontplooiing
  • uitwisseling en samenwerking
  • motivatie
  • plezier!

Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen voor een vrijblijvende kennismaking en/of offerte.

 

Wie weet tot ziens!

 

Een hartelijke groet ,

Iris

 

 

 

"Veel dingen die we nodig hebben kunnen wachten, maar het kind niet. Nu is de tijd dat zijn beenderen gevormd worden, zijn bloed gemaakt en zijn geest ontwikkelt. Tegen een kind kunnen we het niet steeds hebben over morgen. Zijn naam is vandaag." 

Gabriela Mistral